SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

“7 anys de garantia.” és el lema d’una coneguda companyia de cotxes del sud-est asiàtic. La meva compra d’un dels seus cotxes va ser inicialment un encert, però les estratègies de màrqueting de vegades disten molt de la realitat a la carretera.

En el meu cas, un defecte en el filtre del carburant m’ha deixat aturat al mig de l’autopista en dues ocasions. Imaginin- se anar a 120 en mig de l’autovia i que el motor se’ls pari de cop amb la família dins. L’acolloniment resulta infernal i el risc d’un accident mortal, encara més. Als tallers oficials de la companyia em diuen que el motor és sensible a les impureses del carburant. S’hi pot afegir que jo sempre omplo el dipòsit en estacions amb microfiltrat garantit. Però es veu que aquest filtre només està garantit en cert quilometratge sota les revisions que marca la companyia, i que jo compleixo al peu de la lletra.

Desafortunadament, hi ha excepcions, i una, entre altres usuaris, és la meva. Es veu que al meu cotxe el filtre es tapa abans de temps i la companyia no se’n fa responsable. És a dir, tal risc no el cobreix el lema “7 anys de garantia”. Per tant, estic acollonit en el meu cotxe esperant la propera aturada al mig de l’autopista. Algú vol comprar el meu Kia en garantia?

tracking