SEGRE

LLUÍS ALBERT BORTOLÓ PAGÉS

No us oblidaré mai

Jutge de Pau de la Fuliola i Boldú

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Sóc un veí del Municipi de la Fuliola i Boldú que em vaig contagiar de Covid-19. Em vaig començar a trobar malament el dia abans de Sant Josep (19 de març). Els símptomes van ser d’un cansament general, pèrdua de l’apetit i sensació de falta d’aire angoixant. L’endemà de Sant Josep vaig anar al consultori mèdic municipal on el mateix facultatiu. Em van fer un primer reconeixement i em van derivar al CAP de Tàrrega per fer una radiografia que després analitzarien.

En veure el resultat, el mateix metge va dir-me que allò no pintava bé, per la qual cosa ell mateix va avisar l’ambulància per al meu desplaçament a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, el mateix dia 21 de març, a la tarda. Una vegada ingressat i després de fer la prova, en la qual vaig donar positiu en Covid-19 Coronavirus, el doctor de l’Hospital em va comunicar que havia de ser traslladat a l’UCI, i una vegada allí em va deixar escollir entre dues alternatives de teràpia; una de proves o una de convencional. Vaig escollir fer la teràpia de proves, una mica més forta que la convencional, i amb la qual em van fer signar una autorització per al seu desenvolupament. A l’UCI hi vaig estar durant set dies, i després cinc dies més a planta, amb un molt bon company d’habitació, el Josep de Pons, fins a l’alta hospitalària.

El dia 31 de març l’ambulància de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova em va traslladar una altra vegada fins a casa meva per estar amb quarantena. El 13 d’abril em van tornar a fer la prova, a la qual vaig donar negatiu en Covid-19. El malson s’havia acabat, de moment. Vull remarcar que en aquests moments difícils s’ha de ser molt curós amb la informació que es dóna, i sobretot abans de donar-la cal assabentar-se bé de tot el que es vagi publicant, ja que darrere dels números hi ha vides humanes amb noms i cognoms i, com ja se sap, en un poble petit com el nostre, d’un dit es passa a tot el braç.

Com a veí i Jutge de Pau de la Fuliola i Boldú, el meu sentit condol a totes les persones que ens han deixat en aquest episodi, sigui per aquesta pandèmia o per altres causes. I ara vull agrair de tot cor el personal sanitari de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, metges/esses, infermers/eres, auxiliars, zeladors, tot el personal de neteja i als tècnics d’ambulàncies, perquè el tracte i l’atenció han sigut de 10. No us oblidaré mai. Quan passes per una experiència com aquesta, t’adones de les coses importants de la vida, i la seva feina no té preu. També vull agrair totes les mostres de suport, tant per part de la família, com dels amics, veïns i veïnes de la Fuliola i Boldú, que en situacions així és molt ben rebut. Ànims i salut per a tothom.

tracking