SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Un altre cop podem tornar a retrobar-nos a les terrasses de bars i cafeteries, a poc a poc anem tornant amb molta precaució a la normalitat. S’han dit moltes coses, s’han donat moltes instruccions de com sortir al carrer, s’ha parlat de mascaretes, de viseres, de mantenir distàncies, etc.

Però en cap moment he sentit a parlar que tal vegada seria bo anar-nos acostumant als horaris europeus i que l’hora de tancament d’aquestes terrasses urbanes no fos més enllà de mitjanit. No com fa la d’un bar situat a la plaça de Sant Antoni de la vila de Tàrrega. La plaça està situada en el nucli antic i és d’una bellesa indescriptible i d’ús de vianants.

L’establiment abans citat té tots els permisos corresponents per poder obrir fins a les tres de la matinada. Aquests dies i per culpa del tancament forçós al qual s’ha vist obligat, omple quasi tota la plaça de taules, cadires i cartells informatius de tota mena. Els quatre pobres veïns que vivim en aquesta plaça ens trobem trasbalsats, perquè la plaça disposa d’una acústica formidable i els asseguro que el xivarri que s’organitza és fantàstic. Si seguíssim una mica les normes dels horaris europeus, la cosa potser seria diferent.

tracking