SEGRE

Jordi Janés i Giró

Junts per Catalunya: necessitem que us poseu d'acord

Primer tinent alcalde d’Alcarràs

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Escric aquesta carta oberta per expressar un malestar entre alguns associats i simpatitzants del PDeCAT i Junts per Catalunya, ja que veiem com van passant els dies, setmanes i mesos, i continuem sense endreçar la casa.

Qui més qui menys és conscient que avui tenim un ampli espai polític i ideològic de país, que es diu Junts per Catalunya. Així ens hem presentat a les darreres eleccions, mentre les bases estem esperant un gest de les direccions cap a un moviment/espai únic, que ens permeti passar a disposar d’una direcció nacional i una altra de territorial fortes i escollides pel conjunt dels associats, que també comporti exercir un posicionament clar a totes les institucions, i deixar enrere els articles de premsa que, massa sovint, reflecteixen aquestes desavinences o diferències estratègiques de plantejament.

Tenim clar el projecte de país, sabem qui volem defensar: tots els que aixequen cada dia la persiana, com els que agafen cada dia el tractor, com aquells que van a la feina. En definitiva, totes les persones que contribueixen al progrés social i econòmic dels nostres pobles i ciutats, i al del conjunt de Catalunya. També sabem que volem una societat socialment justa, un país mediambientalment sostenible, connectat a la darrera avantguarda tecnològica, on el català i la cultura de casa nostra no perdin pistonada, amb un teixit econòmic que afronti les crisis tenint cura especialment dels més febles, on les oportunitats de futur estiguin a l’abast de tothom, perquè som dels que ens emocionem quan enarborem i contemplem la nostra senyera. Sabem que som aquells que no ens resignem a no poder deixar un món millor dels que ens hem trobat als nostres fills i filles, que lluitarem tant com faci falta per defensar les seves llibertats, les de tots els que vivim aquí, pensin com pensin i vinguin d’on vinguin, i les de totes les persones que vindran darrera.

Per fer realitat tot aquest projecte disposem d’un capital valuosíssim, les persones que sempre hi han estat, i d’altres que s’hi han anat incorporant, totes persones molt preparades, que ens creiem el país, i sabem que comença a cada un dels nostres municipis, de les nostres entitats i que no volem una lluita de sigles, ni de quotes: la lluita es diu Catalunya! Tots units volem seguir fent força; per això, si no us poseu d’acord aviat, haurem de demanar que s’apartin els negociadors actuals i que se n’hi posin uns de nous, ja que Catalunya i el futur de les nostres viles i ciutats no es poden permetre el fracàs d’aquest nou espai polític.

tracking