SEGRE
Control dels Mossos d’Esquadra a l’estació de trens de Lleida.

Control dels Mossos d’Esquadra a l’estació de trens de Lleida.ACN

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

A les administracions públiques: bé, per fi estem confinats a la comarca, igual que els indis a les reserves durant la “conquesta de l’Oest”. Som uns bitxos raros, així que ens aïllem per no fer pupa a la resta de la població. Però el problema el continuem tenint. Fins que no facin una aturada a la campanya de la fruita (que no passa res), seguirem igual. Siguem coherents, tota la població s’ha vist perjudicada amb el tema del Covid: comerç, restauració, les pimes... Fem un esforç també en aquest sector, que per un any sense collita no penso que s’acabi el món, si no pregunteu a més d’un empresari o treballador que se n’ha vist afectat si prefereix tenir un euro a la butxaca o una pera.

El desplaçament massiu que continua cada dia per part dels temporers és lamentable, sense cap mesura ni cap tipus de control. Com deien els nostres avis: Ancha es Castilla. Estem d’acord, i no val anomenar-nos racistes, que hi ha immigrants amb els papers en regla, empadronats aquí fa molts anys. Cap problema. Però no són la majoria. Esclar, val més l’economia que la salut de la població. Tenim un clar referent actual: la plataforma “Som veïns” va presentar una denúncia a les administracions pel tema dels sensesostre. Resposta de la fiscalia: “Se archiva la denuncia, aquí no pasa nada”.

Amb el munt d’administracions que tenim ara (municipal, provincial, autonòmica i de l’estat) per repartir costos, cal tant d’esforç per pujar-los en uns avions? Tenim un aeroport a la vora i cal expulsar-los d’aquí, ja que no tenen papers. Si el problema és de finançament, que facin una col·lecta entre la població a un euro per cap, que segur que hi participa tota la població.

tracking