SEGRE

Famílies de lInsitut Joan Oró

Gràcies, INS Joan Oró

Institut Joan Oró

Institut Joan Oró

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Com a col·lectiu de mares i pares que hem viscut des del mes de març els rigors del confinament i la inquietud per la pandèmia de la Covid-19, volem expressar, ara que la cloenda de la selectivitat sembla que ha tancat definitivament un curs tan accidentat i ple d’incertesa, el nostre profund agraïment a tot l’equip docent de l’institut Joan Oró de Lleida.

Ateses les dificultats derivades d’aquest esdeveniment imprevisible i trasbalsador, l’actitud del centre al qual vam decidir confiar la formació de les nostres filles i fills es pot considerar exemplar, i una clara demostració, a banda de la qualitat acadèmica i formativa que se li pressuposa, de qualitat moral i humana. L’atenció constant i quan convenia individualitzada a l’alumnat, amb imaginació i constància, per damunt dels obstacles inherents al confinament, amb l’aprofitament de tots els recursos a l’abast; la disponibilitat sincera cap a les famílies, la fluïdesa i la celeritat amb què s’han transmès les informacions han servit per il·lustrar la veritat segons la qual, en moments realment difícils, una actitud marca la diferència. Com és obvi, no tot ha pogut ser perfecte: en un grup humà fet d’individualitats, les respostes a una crisi són variables i es poden matisar.

En conjunt, però, i com a centre, l’INS Joan Oró i la seva direcció al capdavant han sabut donar la talla humana i professional que anhelem per a les persones responsables d’educar les noves generacions. Tant de bo serveixi d’exemple per a una classe política i –per què no dir-ho– una ciutadania que no sempre ha sabut estar a l’altura.

tracking