SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Amb aquest, ja és el tercer confinament per contacte estret que em toca viure. Cada un, en moments en què la situació de la pandèmia ha estat totalment diferent i els protocols que s’havien de seguir també han anat canviant. Amb els protocols no m’hi posaré, perquè n’hi ha per a un reportatge sencer (deu n’hi do com varia l’evolució del virus dins de l’organisme en funció del mes, perquè, si no, no entenc tants canvis), ara bé, en tots tres casos hi ha un aspecte que grinyola: els gestors Covid.

El primer va ser el mes d’agost i es va produir en un casal d’estiu. Després d’una trucada a Salut Pública, l’empresa es va fer càrrec de tota la gestió i de la realització de les proves als treballadors i a les treballadores mentre que els gestors Covid van estar totalment desapareguts, potser perquè era període de vacances.

El segon cop va ser al setembre i el contacte va ser en una escola. Des de l’empresa ens van informar sobre què havíem de fer i ens van comunicar que els gestors Covid es posarien en contacte amb nosaltres. De nou, encara estic esperant que algú em truqui. Encara devien estar de vacances...

El tercer i últim cop, i dic últim perquè després de dues proves he donat positiu (i espero que durant almenys uns mesos no em calgui tornar a confinar), ha estat per un familiar. En aquest cas, per sorpresa de tothom, sí que ens han trucat. L’únic detall és que ho han fet 3 vegades, més de deu dies després del contacte amb la persona positiva i totes des de Barcelona. A Lleida potser no en tenim.

Després d’aquestes tres experiències la meva pregunta és: com funciona exactament el sistema dels gestors Covid? I la pregunta continua quan, després de donar el meu únic contacte un cop saber que sóc positiu, els mateixos gestors del CUAP que em van atendre van dir que segurament ells no trucarien a l’únic contacte estret que tenia i que anés a fer-se la prova directament al centre.

L’única conclusió a la qual arribo és que s’estan gastant milers de diners públics en uns sous per a persones que tenen unes tasques molt concretes (o això ens expliquen els mitjans) que no estan fent! Per què? Qui sap! Falta de formació o potser falta que algú supervisi la seva tasca? Segur que també falten mans, però després de veure com treballen els que hi ha a la carpa del CUAP, potser val més la pena organitzar bé el sistema abans de fer noves contractacions!

tracking