SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Soc assídua a comunicar a qui pertoqui quan veig alguna cosa malament a la nostra ciutat. Fins fa ben poc ho feia a través d’una aplicació que pertanyia a l’ajuntament i quasi de seguida em contestaven que havien posat fil a l’agulla, com vulgarment es diu; em donaven el número d’incidència i al cap de poc ho veia solucionat. Però últimament la cosa ja no funciona: ni posen fil a l’agulla, ni ho solucionen, ni es veu cap mena d’activitat en aquesta aplicació. Es deia Appunta i de veritat que era bastant efectiva. M’agradaria saber on ens podem dirigir quan hi ha una fuita d’aigua a la vorera, voreres brutes pels coloms, papareres plenes, etc., ja que Ilnet diu que a l’ajuntament, i aquest passa el mort a qui pot; si més no el correu on ho envio em contesten que no és l’adient i uns es passen el mort als altres.

No anem bé. Lleida és una ciutat molt bruta, en part pel mal control de l’ajuntament i en part pels usuaris, que no mirem res i llancem papers, no recollim els excrements d’animals i, sobretot, les fulles dels arbres en aquest temps. Em pregunto: no seria millor començar i posar tots els mitjans a la poda d’arbres i així evitaríem aquest problema?

Ah, i parlant de la poda d’arbres, ¿per què en lloc de deixar-los créixer cap a les altures i arribar fins a un tercer pis no els poden de manera que les branques creixen horitzontalment perquè facin més ombra i no es torcin, i que quan ve una ventada sempre hi ha alguna sorpresa d’arbres caiguts? Bé, nomes són idees, després faran el que voldran. El contribuent a pagar, la ciutat bruta i a otra cosa, mariposa.

tracking