SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Soc un veí del barri de Pardinyes i crec que no s’està gestionant de la millor manera el tema dels temporers. Potser s’intenta fer bé però erròniament: veig moltes llacunes al nou projecte de l’alberg.

El problema és que cada estiu apareixen molts temporers dormint al carrer en pèssimes condicions. Per això surt el projecte de l’alberg, però aquest alberg és per a 120 persones i el nombre de persones que es troben amb aquest problema és molt superior, no crec que sigui una solució donar acollida a 120 temporers quan en deixes 10.000 al carrer. Soc realista i sé que el pressupost que té l’ajuntament és limitat i que no es pot construir un alberg amb 20.000 places.

Entenc que la millor solució és destinar el pressupost d’aquest projecte (sigui de finançament o de manteniment) en un projecte més inclusiu que arribi a més persones. Jo el que proposo és habilitar els pavellons municipals (Camps Elisis, Pardinyes, 11 de Setembre, pavelló del Secà...) a l’estiu per a aquestes persones. Sé que la qualitat de l’allotjament serà inferior, però crec que és més sensat donar allotjament a 10.000 persones amb unes condicions menys favorables que no pas donar-ne de millors a 120 persones i la resta deixar-los dormint al carrer.

Si no som capaços de gestionar el pressupost correctament, la nostra gestió també deixarà persones al carrer i el drama és aquest, que hi hagi persones que hagin de dormir al carrer. En aquest cas estaran dormint als carrers per una gestió dolenta.

Per últim, vull acabar defensant els veïns de Pardinyes que han rebut atacs desproporcionats per reclamar que el solar està destinat a la futura residència del barri. És comprensible que els veïns ho defensin, ja que és una instal·lació necessària. El normal seria que com a mínim l’ajuntament oferís al barri un terreny alternatiu similar dins del barri on poder fer el projecte, ja que aquest terreny està destinat a això i el just és no expropiar-lo sense cap alternativa o buscar terrenys alternatius per a l’alberg.

tracking