SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: Des de Podem Lleida lamentem la unilateral decisió del paer en cap Sr. Pueyo de cessar els paers Talamonte i Ferre de les seves regidories, obligant-los a deixar el govern municipal. Lamentem que el Sr. alcalde no hagi valorat més el govern de canvi valent i decidit que va signar juntament amb Junts i el Comú de Lleida, i hagi preferit un govern de recanvi, sense sotracs, continuista de l’anterior govern que tant va criticar. Pensem que malauradament no ha sabut liderar un govern entre diferents.

Volem deixar palesa la feina feta per les dues persones ara cessades, el seu entusiasme per servir Lleida i els seus veïns i els convidem i animem a continuar treballant per aquesta ciutat que, com nosaltres, tant estimen, i a estar amatents al compliment del pacte de Sant Joan.

Al Sr. paer en cap li desitgem tota classe d’èxits i li recomanem que compti amb aquests dos regidors que han demostrat moltes ganes de treballar, que han fet molta feina en dos anys i s’han compromès a tirar endavant la nostra ciutat amb un ajuntament tant malmès econòmicament per anteriors governs i per la pandèmia.

tracking