SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: Arriba a les meves orelles que divendres 23 de juliol comença el procés de licitació del macroalberg que volen implantar ERC I PDeCAT al terreny de la residència de Pardinyes. Pueyo va anunciar l’audiència pública i ara em sembla que es confirma que sols era una estratègia per enganyar la gent (si abans d’escoltar la gent ja treu la licitació, entenc que no té cap valor ni es dona gens d’importància als veïns, tot i que en campanya el seu partit tenia de lema “al costat de la gent”), fa temps que estem sol·licitant els informes referents al macroalberg però no hi ha manera que se’ns entreguin, no es fa cas ni a les protestes ni a les 5.361 signatures dels veïns de Pardinyes.

Pueyo va tenir més sort a les protestes en què va participar el 2018 amb la plantada popular en contra de la construcció del camp de futbol a Ciutat Jardí, potser llavors sí que es respectava la voluntat del poble. Quan treus un projecte i l’oposició és massiva, quan no modifiques ni un punt i tires endavant el projecte sí o sí, entenc que això no és ni diàleg ni respecte cap als ciutadans, sinó que és imposició.

Dubto que la decisió sigui democràtica quan hi ha 5.361 persones que reclamen la residència al solar on pretenen construir-hi el macroalberg. En comparació, ERC i JxCAT han obtingut 2.342 vots al barri. Pardinyes potser hauria de replantejar-se el seu futur a Lleida. I encara tenim sort que deien que el canvi era honest.

tracking