SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Poder tornar els moments difícils, amb motiu d’agraïment, és sempre una experiència positiva i això és el que en aquesta ocasió he viscut, al poder donar gràcies per tot el bo que la Covid-19 m’ha propiciat. Del 19 de juliol al 5 d’agost (tot i estar vacunada) he estat ingressada a la planta Covid de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb una seriosa complicació de la meva patologia pulmonar, ocasió per comprovar per tant els recursos i tractaments de què disposem i especialment la gran professionalitat de cada un dels responsables d’aquesta planta.

Tenim uns sanitaris d’excel·lència, amb una entranyable empatia en tot moment i per a cada un dels pacients, amb una perfecta coordinació en el traspàs a l’hospital domiciliari, servei que he tingut del 5 al 23 d’agost, transport en ambulància, instal·lació d’oxigen, visita diària de la doctora i la infermera, analítiques, adaptació de la pauta de medicació, etc.

Una mostra més de la gran professionalitat dels nostres sanitaris, amb la màxima qualificació d’excel·lència. Moltes gràcies. Ara crec que són el ministeri de Sanitat i el departament de Salut els que han d’estar a l’altura d’aquesta gran professionalitat, que no sempre té totes les eines necessàries, que amb la seva política sanitària han de donar resposta a tantes mancances de l’Atenció Primària, com uns sous dignes, contractes i horaris, i perquè puguin ser garantia d’una feina realitzada amb el màxim respecte i atenció als sanitaris que l’estan desenvolupant.

Gràcies també a tots els que han pregat per mi i m’han fet sentir la seva força, especialment al meu espòs i als meus fills i filles per donar-me el suport necessari en tot moment.

tracking