SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director: Hi ha un vídeo a YouTube de l’usuari Lleidaensmou Toni Postius penjat el dia 30 d’abril del 2015, un mes abans de les eleccions municipals en què Toni Postius diu que ve a fer escolta activa als veïns del barri de Pardinyes. El vídeo en qüestió és “Toni Postius visita el barri de Pardinyes”. No entenc el perquè, però, si de veritat li interessa escoltar els veïns, per què rebutja reunir-se amb la plataforma en defensa de la residència de Pardinyes? Vol dir que l’escolta activa sol li interessa quan hi ha eleccions i per promocionar-se? És l’únic cap de partit que no s’ha volgut reunir amb la plataforma, tot i que entenc que és la seva regidoria d’Urbanisme previsiblement l’encarregada d’escollir el terreny destinat a la residència de Pardinyes per fer el macroalberg.

Potser la meva postura és equivocada, però crec personalment que el millor per resoldre un conflicte és el diàleg i el consens, però sembla que a ell no li interessa. Són almenys 5.361 veus que reclamen que els pertoca la residència del barri al seu solar. Amb l’actitud positiva i amable que tenia en Postius quan visitava els barris durant la campanya electoral i l’interès que tenia per escolar la gent...

Si no sent aquests milers de veus, crec que el proper comerç que haurà de visitar urgentment és un centre de correcció auditiva, a veure si així el 2023 pot tornar a vindre a fer escolta activa amb el millor dels somriures. Com diria Van Gaal, els veïns de Pardinyes sentim que Postius amb nosaltres “siempre negativa, nunca positiva”

tracking