SEGRE

Jaume Porta i Josa

Escoltar-vos ha estat un plaer sempre

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

I, sovint, també una alegria, perquè ens explicàveu les bones notícies de l’esport lleidatà. Així ho penso jo, Josep M. i Daniel, i diria que comparteixo la mateixa opinió amb molts dels oients que us vam seguir per Catalunya Ràdio durant 30 anys.

La “ràdio, una altra de les grans passions de la meva vida”, deies, Dani, al llibre Blau al firmament (editorial Fonoll), i així ho vam percebre sempre tots els que us escoltàvem. Passió per la terra, la nostra Lleida i passió per tot l’esport lleidatà, i en particular pel Lleida Esportiu i la Unió Esportiva Lleida.

També ens arribava la vostra bonhomia, lloada per tothom qui va tenir el gust de conèixer-vos personalment i destacada quan heu fet el viatge cap a l’eternitat, deixant-nos a tots realment fora de joc. I ara, mirant cap al futur, també estic convençut que de Lleida sortiran uns hereus vostres que mantindran el prestigi humà i professional on vosaltres dos l’heu deixat. Tindran un mestratge excel·lent. I Lleida, cal recordar-ho, sempre ha tingut uns grans periodistes que han fet una feina molt ben feta i reconeguda en molts mitjans.

Finalment, també espero que el museu del Lleida arribi a bon port. És el millor llegat possible. Per tants anys formant part de la meva (nostra) vida, a l’altre costat de les ones, amb la vostra dedicació professional, gaudint-ne amb nosaltres, però sobretot per l’exemple que heu donat i per ser com éreu, moltíssimes gràcies per tot, Josep M. i Daniel. Als Srs. Josep M. Perelló i Daniel Horcajada Badia, periodistes lleidatans de Catalunya Ràdio, in memoriam.

tracking