SEGRE

Toni Baró Noguero

Gràcies, equip! Gràcies, Balàfia, per la millor festa major!

President Av Balàfia i de la Comissió Festes Balàfia 2022

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

La festa major de Balàfia 2022 ha servit per enfortir les relacions entre tot el conglomerat que és l’AV, les diferents comissions, vocalies, l’associació DonaBalàfia, entre les persones del barri, les i els comerciants, industrials i tot el ventall d’entitats que hi són presents.

En aquests temps convulsos, a l’AV compartim, ens comprometem, treballem per tenir una societat més justa, més solidària, més humana. I aquest mateix veïnatge ens demana, també, estones de gaudi i d’esbarjo, de retrobament i de festa. La nostra festa major del barri de Balàfia vol sintonitzar amb aquests valors i expectatives. Sumar és molt important. A l’AV Balàfia volem sumar per fer barri. Creiem en el voluntariat, en l’activisme social, en el treball per a la gent, en el bon veïnatge. Creiem en les persones. Han estat dies intensos, amb un programa farcit d’activitats. N’hi ha hagut de tots els colors i per a tots els gustos i edats.

Ho hem tornat a fer. Ens hem retrobat amb una festa major completa, com les d’abans. No, millor, encara!, incorporant novetats com la tronada que ens va despertar diumenge amb la batucada i l’original Escape Room Balàfia, relacionat amb l’exposició Dones de Ciència i Tecnologia que van canviar el món. Encara que tots els actes són de franc, la festa major no ho és. I la fem, sobretot, gràcies a la dedicació altruista de desenes de persones associades a l’entitat i amb el suport econòmic, molt important, dels comerços i indústries del barri, dels firaires, de la subvenció de la Paeria i amb el pilar fonamental de les quotes dels socis i sòcies. A totes i tots, un especial homenatge. Els temps són complicats, però hi heu posat el coll. També volem fer esment i agrair la feina i el suport de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d’Esquadra, de la brigada d’electricitat de la Paeria, així com dels tècnics de la regidoria de Participació i Educació i l’empresa de neteja del Centre Cívic.

I un agraïment especial a les persones que han format part de l’equip de la comissió de la festa major de Balàfia 2022, per ser-hi en tots els moments i sempre que ha convingut, treballant conjuntament, amb diferents graus d’implicació segons la disponibilitat personal, però totes amb un mateix objectiu: treballar pel barri, treballar per la gent de Balàfia i pel gaudi de la nostra festa major! Ah, i sense oblidar sant Bartomeu, que ens ha regalat un cel i un temps esplèndid! Gràcies. Gràcies. Gràcies. Passi-ho bé i fins l’any que ve!

tracking