SEGRE
directe

Segueix la retransmissió de l'Espanyol - AEM, el partit de tornada del play-off d'ascens a Lliga F [a partir de les 18.30 h]

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director: Lleida està aixecada per obres, és evident. Caminant per Prat de la Riba, per la rambla d’Aragó i pel barri d’Instituts-Sant Ignasi veig que la Paeria està posant en marxa obres per millorar la via pública dels nostres carrers. El nostre planeta s’està esgotant, per això estem en emergència climàtica. En aquest sentit, s’agraeix que l’ajuntament estigui fent passos endavant per fomentar la mobilitat sostenible. De fet, trobo que les actuacions que s’estan fent són força diferents de les que es feien abans la ciutat.

Recordo que inauguraven el Museu del Clima sense acabar, es gastaven milionades amb monuments esperpèntics i amb obres faraòniques. Ja era hora d’obres amb què realment la ciutadania en sortís beneficiada. També podrem descansar com Déu mana per la rambla d’Aragó, podrem creuar la ciutat amb bici per Prat de la Riba. I com no, els joves podrem anar segurs amb bici per Ronda i fins al Montsuar i el Josep Lladonosa pel carrer Girona.

Ja era hora d’obres per a nosaltres, per a la gent del carrer. A tot això, pel que vaig llegir pel diari fa uns dies, el Fèlix Larrosa ho critica. Diu que amb les obres aquestes només en surten beneficiats uns barris. No ho crec, sincerament. A la Bordeta el nou Molí de Sant Anastasi, nou carril bici i nova vorera al carrer Sícoris. A Cappont, el carril bici a l’avinguda València i les obres de millora de les voreres del carrer Riu Ebre i la intersecció amb la Bordeta, i la nova plaça del “paraigua”. Sumat a tota la remodelació dels Camps Elisis, amb la rehabilitació del xalet, el Palau de Vidre, i el nou pavelló de la Fira.

A Balàfia les obres al carrer Penedès, i la nova escola de Pinyana, i la futura reforma de Corts Catalanes. A Pardinyes la reforma del carrer Girona i la remodelació de la rambla, més verda, i com no l’alberg.

Senyor Larrosa, no menteixi. Crec que aquest govern sí que ha contribuït als barris. Encara queda molt per fer, però espero que aquest govern continuï transformant aquesta ciutat, i no deixar abandonats els barris com ho van fer vostès durant 40 anys. Tapi’s una mica, si li plau.

tracking