SEGRE

correu

MIQUEL LLASERA

Un camp d'enciams a Joc de la Bola

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

He llegit recentment les queixes d’algú sobre el parc de gossos de Joc de la Bola. He de dir que estic sorprès davant de l’animadversió per aquesta instal·lació.

No entenc per quin motiu poden queixar-se d’un espai habilitat per a gossos, a l’aire lliure, enmig d’un ampli parc i que està present en altres punts de la ciutat. Jo hi porto el meu gos a passejar i em serveix per desconnectar i distreure’m. També per parlar amb les veïnes i els veïns. Per tant, per a mi és un espai fantàstic.

A mi la veritat és que no em fa cap nosa el parc per a gossos i, de fet, crec que és una instal·lació feta amb cara i ulls, tot al contrari del parc que es troba precisament al costat, i que sembla que estigui ple d’enciams. Un parc que hauria de ser un espai per fomentar els hàbits de vida saludables i les relacions socials, però que es va fer a correcuita i que està deixat.

És un parc que necessita ser més cuidat per part del govern municipal de la Paeria perquè hem de tenir en compte que els arbres requereixen temps per créixer i contribuir al fet que un parc sigui curiós i agradable.

tracking