SEGRE
Imatge de SEGRE de l'entrevista a Marisa Xandri.

Imatge de SEGRE de l'entrevista a Marisa Xandri.Òscar Mirón / SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La foto de Xandri

SEGRE va comprar tres banderes, la senyera, l’estelada i la rojigualda, perquè cada candidat per Lleida a les eleccions del proper 21 de desembre escollís amb quin o quines d’aquestes volia fer-se la foto de l’entrevista de campanya que estem publicant aquests dies.

La número u del Partit Popular, Marisa Xandri, va triar mostrar l’espanyola i la catalana a una mà i, assessorada per un membre del seu equip, amb l’altra posar tirant la independentista en una paperera. SEGRE, evidentment, no es fa responsable del contingut ni de la intenció d’aquesta foto ni de cap altra que els caps de llista elegeixin per il·lustrar les entrevistes, la imatge de les quals mostra exclusivament la seua opinió, igual que les respostes del qüestionari, no cal dirho.

És més, aquest diari intenta sempre mantenir el màxim respecte per totes les opcions polítiques com a garantia de la pluralitat i l’objectivitat, manaments d’obligat compliment del periodisme.

La lògica repercussió que ha tingut en els mitjans no fa sinó corroborar que una imatge val més que mil paraules i que no és gens educatiu demanar respecte per als símbols propis sense respectar els aliens.

tracking