SEGRE

COL·LABORACIÓ

La Fira del Talent lleidatà

Alcaldable del PP a la Paeria

La Fira del Talent lleidatà

La Fira del Talent lleidatàSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Lleida és una ciutat prou potent per assumir el repte d’endegar la Fira del Talent. La nostra ciutat disposa del més important perquè aquest esdeveniment sigui un èxit: la seva matèria primera, els seus ciutadans.

Es tracta d’una idea innovadora que aposta per generar coneixement i expansió al nostre territori. A través de l’ús dels diferents espais i equipaments ubicats a la ciutat de Lleida, es donaran a conèixer persones amb idees, posseïdores de coneixements i de nous projectes, empreses, productes, serveis, activitats i d’un llarg etcètera. Serà una fira oberta a tothom que ho desitgi i hi vulgui participar, amb professionals convidats d’arreu, d’àmbit nacional i internacional. Una fira en la qual tindran cabuda tota mena de disciplines: música, arts escèniques, dansa, balls, pintura, escultura, literatura, esports, gastronomia, món rural i agrari, disseny i moda, tecnologia, etc.

Des del Partit Popular de Lleida apostem per les persones, pel seu talent valuós i, sense cap mena de dubte, s’erigeix com una aposta ferma per a la ciutat en tot el seu conjunt. El reconeixement i l’aprofitament del talent esdevé un factor clau en el context de l’economia i, conseqüentment, en el sector de la competitivitat, del qual deriva a un creixement empresarial. La conjunció del coneixement i l’ocupació genera riquesa, creixement i progrés local.

Aquest nou projecte permetrà la connexió de l’entorn empresarial amb persones i projectes. A més, serà una fórmula per a tota empresa per iniciar o consolidar una determinada activitat, difusió de la seva tasca o bé un mitjà per a la incorporació de nous professionals.

Quan parlem de talent, parlem d’obrir portes als joves que, com bé sabem, avui en dia ho tenen més difícil per aconseguir un treball i poder independitzar-se. És ben coneguda la fuga de cervells o també l’anomenada migració altament qualificada, és a dir, l’emigració de professionals i científics formats que marxen de la seva localitat de residència, fins i tot del seu país, degut a la manca d’oportunitats laborals. Lleida no és una excepció, ja que perd aquest formidable potencial humà.

La Fira del Talent és una proposta real, pràctica i útil, és una idea innovadora. Desitgem ser acollidors de noves idees, de l’esperit emprenedor, de persones motivades i entusiastes. Tothom ha de ser mereixedor d’oportunitats, i Lleida ha de ser una porta que brindi aquest esdeveniment, un reconeixement al talent lleidatà que estima la seva gent.

tracking