SEGRE

LIDERATGE

Inverteix en coneixement i genera ingressos

Inverteix en coneixement i genera ingressos

Inverteix en coneixement i genera ingressosSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Al llarg de la història hem pogut evidenciar la importància d’aprendre i continuar aprenent, d’adquirir nous coneixements i de com al posar-los en pràctica aconseguim no només una satisfacció personal, sinó una retribució que a llarg termini es veu representada en més ingressos.

L’herència dels nostres avis i dels seus consells sobre estudiar no ha de quedar en paraules, la seua saviesa està expressada en anys de treball dur i d’experiències que els han posat sobre les espatlles grans triomfs i derrotes i han deixat en les seues vides ensenyaments que transcendeixen les seues generacions.

No podem oblidar que tot el coneixement adquirit és un bé que mai ens poden arrabassar i que depèn de cadascú de nosaltres aprofitar-lo de manera intel·ligent, i per fer-ho necessitem tenir present que l’aprenentatge, tant és quin tipus o metodologia s’utilitzi, sempre ha d’estar fonamentat en l’objectiu de posar-lo a disposició dels altres, tan sols d’aquesta forma col·laborativa contribuirem a un món que necessita l’esforç de cadascú de nosaltres per millorar i avançar.

La contínua necessitat de la humanitat per trobar satisfacció personal i reconeixement ha fet que centenars d’idees perdin el seu enfocament i al final quedin en l’oblit, només aquelles que es dissenyen amb passió aconsegueixen la motivació requerida per transcendir i canviar el món, un món en el qual la majoria només som espectadors dels èxits i triomfs dels altres i sense adonar-nos-en caiem en una vida de comoditat i rutina que no ens obliga a generar i buscar noves idees per deixar empremta en aquest món.

Tanmateix, en algun moment de la nostra vida hem reflexionat i els nostres pensaments s’atabalen d’idees que voldríem desenvolupar però que al final no acaben en una acció perquè les barreres com la por, el temps i els diners eviten que seguim el nostre cor i al final perdem la motivació per seguir endavant.

Al llarg de la nostra vida, el coneixement i l’aprenentatge de diversos temes han motivat el nostre desig de créixer professionalment, de canviar el nostre estil de vida o d’iniciar una emprenedoria, sense importar si aquest coneixement l’hem adquirit per formació tradicional, autoformació o per experiència, o si és un aprenentatge teòric, empíric o pràctic, i sempre el resultat és una recerca de realitzar una cosa diferent i potencializar el que ja fem o a canviar la nostra vida amb l’esperança d’una millor qualitat per a nosaltres o la nostra família.

L’educació ha estat tan vital i important que són moltes les investigacions relacionades per les millors universitats del món per aconseguir la clau d’una educació que transformi comunitats, ciutats i països.

Una mostra d’aquest procés és el programa Accelerated School Plus, desenvolupat pel professor Henry Levin de la Universitat de Stanford (Estats Units), que buscava accelerar el procés educatiu en zones d’alt risc de fracàs estudiantil, un canvi que va aconseguir un èxit important. Cosa que ens porta a reflexionar que sense que importin les condicions socioeconòmiques, l’educació ha de ser vital a la nostra vida per aconseguir els canvis reals i encertats en una societat cada vegada més tecnològica.

Recorda. Reinventa les teues finances.

tracking