SEGRE

COL·LABORACIÓ

Gran recapte 2020: nova situació, nou format

President de la FUNDACIÓ DEL BANC DELS ALIMENTS DE LES COMARQUES DE LLEIDA

Gran recapte 2020: nova situació, nou format

Gran recapte 2020: nova situació, nou formatSEGRE

Creat:

Actualitzat:

De nou ens trobem en plena situació crítica a causa de la pandèmia de la Covid-19, que afectarà el Gran Recapte del Banc dels Aliments de l’any 2020, que realitzarem la setmana del 16 al 22 de novembre. Com podeu imaginar, aquest any, obligats per aquesta situació, hem de canviar el format del Gran Recapte i l’hem de realitzar per altres mitjans, ja que la forma habitual de cada any no és recomanada ni adequada per la situació actual. Per tot això, la gran festa de la solidaritat dels aliments l’haurem de fer mitjançant donatius a les caixes dels supermercats que hi col·laboren, mitjançant la compra de vals als petits comerços o fent aportacions econòmiques a través de la pàgina web del Gran Recapte (www.granrecapteonline.org).

Tant una modalitat com l’altra serviran perquè el Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida pugui adquirir aliments al lloc on s’ha fet la donació. El funcionament per tal de fer les donacions no l’exposarem en detall en aquest comunicat, ja que es realitzarà una campanya als mitjans de comunicació amb què s’explicarà detalladament i, a més, es reforçarà i recordarà a mesura que s’aproximi el Gran Recapte, concretament els dies 20 i 21, amb voluntaris que informaran als llocs corresponents.

Aquest canvi de format arriba en el moment en què més falta fa la vostra aportació i col·laboració pel fet que les nostres peticions han augmentat un 35% pel que fa a quantitat d’aliments i un 40% pel que fa a noves famílies que sol·liciten ajuda a conseqüència de la pandèmia i que s’han vist obligades a cobrir les seves necessitats bàsiques d’aliments a través del Banc dels Aliments.

El Banc dels Aliments des de l’inici de la pandèmia ha fet un gran esforç per ajudar tothom que ho ha necessitat. Fins a la data d’avui no hem tancat ni un dia la nostra seu per poder donar resposta a les peticions de les entitats socials d’arreu del territori.

Per tot l’exposat, des del Gran Recapte, que sempre ha estat una demostració de la sensibilitat del nostre territori cap a les famílies en situació de pobresa, enguany, més que mai, necessitem el vostre suport. Ens trobem en moments molt difícils i no podem deixar de fer la nostra tasca com a Banc dels Aliments i estem segurs que una vegada més ens ajudareu amb el nostre objectiu, que no és un altre que tothom pugui alimentar-se diàriament i d’una forma el més digna possible.

Per últim, aprofitem per fer una crida a tothom qui vulgui fer de voluntari, tenint en compte que per la situació sanitària ha de ser personal que no sigui considerat de risc. Així doncs, que es posi en contacte amb nosaltres directament o a través del nostre web.

Gràcies per la vostra col·laboració.

tracking