SEGRE

Creat:

Actualitzat:

El dia de la Constitució, el Sr. Rajoy nega la seva reforma. La cara de carallot del Sr. Sánchez era i és un llibre obert. Per a tots està claríssim la decadència que ens espera de continuar les coses com ara. La que condemna els nostres fills i néts a la condició de ciutadans de tercera. No hi ha ningú, per carallot que sigui, que no conegui la vergonyosa estratègia del govern de l’Estat i els seus aliats naturals. El corredor mediterrani comença per Madrid i Antequera, quan hauria de començar per l’enllaç fronterer entre països. El mateix dia que el Ministre anuncia la licitació d’aquestes obres fa notori l’inici de les inversions necessàries per a l’obertura de Canfranc.

S’ha de ser molt ruc, de fet, ase dels cops, per no adonar-se del diferencial de les balances fiscals, que canviaran a pitjor al desplaçar-se les empreses catalanes emportant-se PIB i impostos. Ens deixen el treball, l’esforç i el sacrifici i s’emporten el benefici. Moltes empreses marxen de Catalunya, amb la pobra excusa d’inseguretat i ens ofereixen la paradoxa d’anar-se’n al regne de la inseguretat i la perversió jurídica. No hi ha ningú que no sàpiga que tots els catalans, parlin la llengua que parlin i sigui quin sigui el seu origen, haurem de continuar amb la humiliació permanent de finançar educació i sanitat amb el crèdit de l’Estat, sabent que aquest ha estat pagat amb escreix amb els nostres impostos. Jo no entenc que encara hi hagi qui faci el joc a la banda de malfactors que governa Espanya coneixent això i molt més.

Fins ara, només he parlat de temes materials i condemnar els fills i els néts a l’emigració i la misèria és una irresponsabilitat, però condemnar-los a la indigna humiliació d’éssers sotmesos a l’arbitri de jutges cruels, administradors corruptes i monarques vividors em sembla pervers. Veure alguns catalans, que saben que no es reformarà la Constitució, no es millorarà el tracte i se’ns condemna a la indignitat de la submissió, em treu de polleguera. Si aquest desembre no som capaços d’omplir de vots de llibertat les urnes electorals, no hi haurà mitges tintes i tots aquells que, per por o per interès, es pensen que tindran una oportunitat de millorar la situació amb opcions botifleres només rebran el menyspreu i l’abús dels amos d’Espanya.

tracking