SEGRE
DIS logo gran

DIS logo gran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

9 de març

Estic escrivint aquí perquè m’avorreixo. La veritat és que he obert un calaix de l’escriptori i hi he trobat el diari que em van regalar l’any passat.

La mare m’ha castigat sense veure la tele ni quedar amb les amigues perque es va enfadar amb mi perquè li vaig contestar malament. I avui era l’aniversari de la Júlia. Si continuo castigada fins al dia del meu aniversari serà el pitjor de la meva vida.

10 de març

Continuo estant castigada. La mare està enfadada. Jo també estic enfadada, perquè a sobre demà no hi haurà col·le. Potser demà ja no estic castigada.A sobre, la Maria em va prometre que avui ens disfressaríem per espantar els nens. El David no para de trucar a la porta i marxar corrents. S’avorreix sense mi.

11 de març

Els pares m’han descastigat. Segur que és perquè el David no s’avorreixi. Hem fet deures que ens ha posat la Dolors i el David m’ha arrancat tres pàgines de la llibreta. Sort que no vaig amb ell a classe al col·le. Quan ha tornat el pare hem fet “la casa del terror” a l’habitació, hem posat una maleta i el David s’ha amagat dintre per espantar la mare, i jo he dibuixat una cara al mirall, i després he fet de morta, i el David amb un llençol ha fet veure que era una paret que es movia.

12 de març

El pare ha marxat a treballar avui però la mare no. Quan hem acabat de fer els deures del dia ens ha obligat a veure un vídeo per aprendre francès. No he après res i els dibuixos fan una mica de por. Espero que demà no ens el posi més. Vualà. Quan ha tornat el pare avui no volia jugar i el David i jo hem estat jugant a la play.

13 de març

Avui he tingut molta tos i la mare m’ha dit que m’he de quedar l’habitació perquè no sap si tinc el coronavirus. Espero que no, però diuen que als nens no els fa morir. Potser hauré d’anar al metge. Demà ho sabrem.

14 de març

Al final no hem anat al metge, no sé per què. Tampoc puc estar amb el David i la mare em porta tots els plats al llit. Tinc una mica de mal de cap i torno a estar tancada a l’habitació. A la nit he cridat a la mare i no ha vingut.

15 de març

Avui no tinc ganes d’escriure.

P.D. No tenia ganes d’escriure perquè tenia febre, no perquè estigués enfadada.

16 de març 

P.D.

El dia 11 em vaig posar malalta i aquest dia tampoc vaig escriure perque no em trobava bé. Això ho estic escrivint després per explicar per què no hi ha res escrit.

[…]

29 de març

Avui torno a escriure perquè ja no tinc febre. Però encara em fa mal tot el cos i no puc sortir de l’habitació. El millor és que per dinar m’han fet sopeta del iaio i que la mare no ha d’anar a treballar. Quan em toca medicament, em fa mal a l’empassar. He plorat una mica i m’han partit la pastilla, però em rasca igualment. Demà tornaré a fer classe.

30 de març

La Dolors ens ha posat molts deures.

P.D. DAVID, NO EM LLEGEIXIS EL DIARI QUAN VAIG AL LAVABO!!!

31 de març

Avui li he dit al David que m’agradava el Sergi T. perquè DEIXI DE LLEGIR EL MEU DIARI i quan estàvem fent classe s’ha posat darrere meu i ho ha cridat davant de tothom i tots han rigut. He de planejar la venjança perquè com que no he dit als pares perquè em fa vergonya no el castigaran.

1 d’abril

La Dolors ens està posant molts deures i quasi no tenim temps de jugar. Ens hem queixat però diu que a quart s’ha de fer feina. M’estic cansant de jugar a la play i el pare ha dit que el diumenge farem un joc molt guai.

2 d’abril

Avui m’han dit que potser em fan una prova per la febre que vaig tenir, però ja fa dies que em trobo millor. Per sort no he contaminat ni el David ni els pares. Sort, perquè el David es queixa tota l’estona quan està malalt.

[…]

22 d’abril

M’estic cansant de tot. Sort que ho puc escriure al diari. Algunes tardes em tanco a l’habitació a ballar per no sentir el pesat del David, que no sap viure sense mi. M’avorreixo tant que fins i tot ens inventem jocs nous perquè ens hem cansat de jugar a tot, com per exemple el joc del cara-cul, que és molt divertit.

23 d’abril

Avui és un Sant Jordi diferent. No m’han regalat cap rosa ni cap llibre, però hem intentat pintar unes roses amb unes oueres, però han quedat bastant malament, però el pare diu que estan molt ben fetes. He d’estudiar pels controls de demà.

Adéu.

24 d’abril

Avui hi ha hagut control de mates i he tret un 9 i al de natu un 8,5. A català un 7,5 i he fet tres faltes.

La mare m’ha ajudat a corregir els errors perquè ara no està treballant i no sap quan podrà tornar encara.

25 d’abril

A les notícies diuen que a partir de demà ja podem sortir al carrer a jugar. En tinc moltes ganes i així el David em deixarà de molestar. He decidit que quan es pugui sortir al carrer continuaré escrivint el diari.

26 d’abril

Avui he vist la Maria. Quan l’he vist tenia moltes ganes d’abraçar-la, però no ens deixen. Crec que la Maria ha plorat perquè el seu avi es va morir la setmana passada. La seva mare tampoc ens deixa disfressar, però hem estat jugant a futbol a la plaça però sense agafar la pilota amb les mans. La Maria ho ha fet un cop i ha sortit la seva mare per la finestra per renyar-la. Hem guanyat 3 a 2 i el David anava a l’altre equip.

27 d’abril

Avui he sortit a jugar una hora al carrer i he vist el Sergi T. Crec que m’he posat vermella. Després hem vist una pel·lícula amb els pares

28 d’abril

Avui hem quedat amb la Maria i amb la resta d’amigues del col·le. Ens ho hem passat molt bé.

29 d’abril

30 d’abril

1 de maig

tracking