SEGRE

Creat:

Actualitzat:

No fa ni un mes del greu accident que va costar la vida a una coneguda parella de Lleida a l’A-22.

Un conductor desaprensiu va envestir la moto amb què viatjaven i, sense aturar-se a socórrer-los, va continuar el viatge fins que una patrulla de Mossos va aturar el seu vehicle uns quilòmetres més enllà perquè circulava amb una roda punxada i sense placa de matrícula. Pel que sembla, aquest individu hauria dit que els desperfectes del cotxe els havia causat un animal que va atropellar.

Un altre conductor va ser el que va donar avís que a prop del lloc s’havia produït l’accident mortal i, una vegada desplaçats allà els agents, es van trobar les dos víctimes i la placa que faltava al vehicle.

Si no fos suficient que el causant del sinistre abandonés al lloc la parella, també va donar positiu tant en les proves d’alcoholèmia com en les de drogues. A última hora de dissabte es va produir un accident amb fuga.

Un veí d’Alcoletge va morir i la dona que l’acompanyava va resultar ferida després que un cotxe que anava a gran velocitat topés amb el totterreny en el qual viatjava la parella a l’A-2, al terme municipal de Bell-lloc.

De nou el causant de l’enèsima tragèdia a la carretera va fugir a peu i camps a través, sense preocupar-se per l’estat de salut dels ocupants de l’altre vehicle. No va ser localitzat fins ahir al matí en un pis de Lleida, on va ser detingut imputant-li els delictes d’homicidi imprudent, lesions i omissió del deure de socors.

Tot apunta que no va poder ser sotmès a test d’alcohol o estupefaents ja que, en el cas de donar resultats positius, podria argumentar que va consumir aquestes substàncies després del succés.

Sobre el primer cas, s’ha de recordar que la setmana passada l’Audiència de Lleida va deixar en llibertat el conductor ebri que va causar les dos morts al considerar que no hi havia risc de fuga, ni de reiteració delictiva, pel seu arrelament i al no tenir antecedents. Aquesta decisió judicial, que amb tota seguretat s’ajusta al que estableix la llei, és difícil d’assimilar per al ciutadà corrent, que no entén com una persona que ha causat un mal irreparable pugui esperar al carrer el judici.

L’autor del segon sinistre passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

Esperarem a veure què decideix el jutge aquesta vegada.El preu del camp a la taulaUn agricultor va cobrar el mes passat 0,60 € per un quilo de nectarines, mentre que el consumidor va pagar al supermercat uns 3,7 € per la mateixa quantitat d’aquesta fruita, de manera que el preu gairebé es va quintuplicar d’origen a destinació. Simplement és una barbaritat que impedeix al pagès obtenir uns preus justos, obliga el comprador a pagar preus desorbitats i engrosseix els comptes als intermediaris, que són els que menys arrisquen.

tracking