SEGRE
Feliu, un altre dels destacats, defensat per Jorge García.

Feliu, un altre dels destacats, defensat per Jorge García.

Creat:

Actualitzat:

Efectivament, bones sensacions són les que he tingut després de veure el renovat Força Lleida. Sobretot després de la brillant victòria d’ahir a la pista d’un dels gallets de la categoria, el Burgos. És com allò d’“amor a primera vista”.

Tornem a obrir el teló a una nova temporada continuant a la LEB Or gràcies als despatxos. Sigui com sigui, no podem defraudar ningú i la nostra permanència a la categoria l’hem de defensar amb dents i ungles, no sigui que al finalitzar el campionat ens trobem en la mateixa situació de l’anterior.

Lleida ens ha ofert una bona oportunitat per poder assistir al Barris Nord a unes jornades amb partits d’ACB d’autèntica qualitat. El que he trobat a faltar, potser, és que entre els equips no n’hi hagués algun de més proper a nosaltres, com el Barça, el Joventut, el Manresa o l’Andorra. L’organització, impecable. El partit contra el Zenit, anecdòtic, atesa la qualitat del rival.

No obstant, al Força Lleida li va servir per anar-se adaptant i començar a posar a la pràctica l’estratègia tàctica de Borja Comenge, que esperem ens doni tardes de glòria. Tot i la victòria d’ahir, s’ha d’anar partit a partit perquè la plantilla vagi consolidant-se, ja que són molts els jugadors nous i aconseguir un bon joc de conjunt és el que més costa.

A la Lliga Catalana es va guanyar a les semifinals el filial del Barça, però es va caure a la final contra el Prat a la seua pista. Tot això és pura estadística i el que interessa és la Lliga LEB. Hem començat amb bon peu i ara cal ratificar-ho al pavelló del Barris Nord. I si podem aconseguir alguna victòria a domicili, molt millor.

El futur és il·lusionant i prometedor. Ara fa falta que l’afició respongui amb la seua assistència i es mostri tan optimista com jo. Tant de bo!

Feliu, un altre dels destacats, defensat per Jorge García.

Feliu, un altre dels destacats, defensat per Jorge García.

tracking