SEGRE
Juampi Sutina lluita per la pilota amb Duran.

Juampi Sutina lluita per la pilota amb Duran.

Creat:

Actualitzat:

E

ns trobem molt a prop del primer terç del campionat de Lliga i ja es comença a entreveure quin serà el perfil dels equips cridats a estar en una possible lluita per les primeres posicions, així com alguns conjunts destinats a intentar evitar el descens de categoria. Per fortuna, l’Actel Força Lleida no creiem que acabi com la temporada anterior, ateses la dinàmica inicial i la confiança acumulada en les primeres jornades de competició.

Malgrat la marxa al Fuenlabrada del director de joc, Luka Rupnik –a la Lliga ACB ja comença a exercir de Harry Potter–, i l’absència d’un productor de punts i assistències, com era l’eslovè, aquest equip continua tenint el crèdit i el valor afegit de la frescor, la imaginació i la joventut, i això es tradueix en lluita, treball en equip i disputa de totes les pilotes durant tots els minuts del joc

.

Hem

de ser conscients, tots, de les limitacions i obstacles amb què s’ha de jugar a partir d’ara i no marcar-nos més objectius que els de fer una bona temporada, agradar a l’afició en els partits al Barris Nord i ser capaços de competir fins a l’últim minut en tots els enfrontaments, indistintament del resultat que s’obtingui.

El 6-1 amb el qual es va viatjar ahir a Castelló era un somni. Aquesta etapa de victòries s’ha aconseguit a base d’anotar molts punts, a vuitanta per partit, i ara, en aquest nou tram de la Lliga, hem de saber guanyar amb setanta i fins i tot amb seixanta punts per partit. Anotar punts és bàsic, però no rebre’ls, també, i en la situació actual i amb el perfil d’aquests jugadors, encara més.

Arriba el moment de la construcció en funció d’una bona defensa. Com diuen els nord-americans: defense, defense, defense!!!

tracking