SEGRE
Els jugadors del Lleida celebren el gol anotat per Jorge Félix, ahir a Son Malferit.

Els jugadors del Lleida celebren el gol anotat per Jorge Félix, ahir a Son Malferit.CARLES MIRANDA

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ha començat a moure’s amb prou antelació per aconseguir que el Camp d’Esports torni a omplir-se el pròxim 25 d’octubre. En aquesta data, l’estadi lleidatà tornarà a ser de Primera. El dia 25 d’octubre, el Lleida rebrà, en partit de la Copa del Rei, un equip dels que juguen la Champions (Barcelona, Madrid, Atlètic o Sevilla) o dels que disputen l’Europa League (Vila-real, Reial Societat o Athletic).

I el club ja va fer la setmana passada el primer pas per omplir el camp, oferint 4.000 entrades en venda anticipada, a un preu més econòmic.

El president, Albert Esteve, sap que si el sorteig aparella el Lleida amb el Barça o el Madrid, la tirada mediàtica que tenen aquests equips farà que immediatament es rebin centenars de peticions d’entrades, atès el volum de penyes que tenen tant els blaugranes com els blancs. I tampoc no és qüestió que els visitants siguin majoria a l’estadi lleidatà.

Els prop de 2.500 socis ja saben que, sigui qui sigui el rival, pagaran 10 euros per veure el partit. A més, tenen la possibilitat de comprar tantes entrades com vulguin, per a familiars o amics, a un preu que va des dels 15 fins als 30 euros. És cert que encara no es coneix el rival, però, si toca Barça o Madrid, veure aquest partit per 15, 20 o 30 euros serà una autèntica ganga. El Lleida ja ha fet saber que si el rival és un d’aquests dos equips, les entrades costaran 30, 45 o 60 euros.

Pot pensar-se que aquest preu, per veure qualsevol dels altres cinc possibles rivals, és excessiu. Fa uns quants anys, veure el Betis en va costar 35. I el club també ha advertit que, sigui quin sigui el resultat del sorteig, el preu de les entrades serà superior a l’oferta de la venda anticipada. Realment, és una bona oportunitat de veure un equip de Primera a un preu raonable. I cap dels possibles rivals no és fàcil de veure al Camp d’Esports.

S’ha d’omplir el camp el dia 25 d’octubre, sí, però també s’ha de començar a pensar a millorar l’afluència de públic a la Lliga. Malgrat que aquesta tasca serà bastant més difícil.

tracking