SEGRE
Mbaye lluita per una pilota en una acció del partit d’ahir.

Mbaye lluita per una pilota en una acció del partit d’ahir.LLEONARD DELSHAMS

Creat:

Actualitzat:

Estrenem un nou any i, al fer un balanç de com ha anat l’anterior, veiem que ha sigut un inici de temporada irregular, en què s’han guanyat partits a domicili, en principi, considerats difícils com el de Melilla i se n’han perdut alguns al Barris Nord podríem dir que més fàcils. Per què es perden tants partits a casa? Pot ser que els jugadors surtin des del principi nerviosos i la pressió ambiental els superi, però cal sobreposar-se i cal concentrar-se més.

És complicat tenir la mateixa dinàmica i encert al llarg dels quaranta minuts i no dubto de la professionalitat tant de l’entrenador com de la resta de la plantilla. Tanmateix, cal estudiar minuciosament tots els detalls que ajuden a aixecar un encontre.

La concentració és importantíssima en un matx i quan la perdem és quan vénen els moments delicats que condueixen cap a la derrota. No es pot anar guanyant amb una renda de tretze o més punts i fer-ho tot malbé, perquè al final de la temporada aquests punts sempre fan falta, tant per accedir al play-off d’ascens com per salvar la categoria. El 2018 ha de ser l’any de les remuntades, tenim un bon nivell de joc i una bona plantilla i si les lesions ens respecten ho podem aconseguir.

Els llums són aquells moments màgics que, de vegades, ofereix el Força Lleida, amb finals d’infart (incloent-hi pròrrogues) i jugant com un equip cohesionat que captura rebots i llança a cistella sense por i amb encert; les ombres, al contrari, són aquells partits que ningú voldria veure, amb pèrdues de pilota, errors reiterats en el llançament i rebots que mai arriben a ser nostres. Fem que les ombres es dilueixin i els llums brillin més que mai en aquesta segona volta que promet ser emocionant.

Mbaye lluita per una pilota en una acció del partit d’ahir.

Mbaye lluita per una pilota en una acció del partit d’ahir.LLEONARD DELSHAMS

tracking