SEGRE
Xavi Madrona

Xavi Madrona

Creat:

Actualitzat:

Cap de setmana de grans contrastos en l’esport lleidatà que començava divendres amb la miraculosa salvació del Força Lleida, que és motiu d’alegria, sens dubte, però que no era l’objectiu fixat al principi de la temporada. Va continuar dissabte amb la classificació de l’ICG Software Lleida per a la gran final de la Copa CERS que ahir rubricava l’assoliment històric al convertir-se en el primer equip lleidatà que aconsegueix un títol europeu. Les males notícies van arribar de la ciutat d’Elx.

El Lleida perdia amb claredat al marcador i ho feia deixant una pobra impressió durant bona part del partit com coincidien a assenyalar els que van ser allà. Jugar el play-off encara és matemàticament possible, és cert, i caldrà aferrar-se a això mentre hi hagi un bri d’esperança.

Però els senyals que envia l’equip no són els millors. No per falta de actitud i ganes, però sempre que s’apel·la a un miracle i a buscar la carambola, evidencia certa impotència. Miracles esportius, n’hi ha, com l’esmentat del Força Lleida o la remuntada de la Roma al Barça o la que el mateix equip blaugrana va protagonitzar davant del Paris Saint-Germain l’any passat. Però cal creure primer i guanyar després.

Els jugadors del Lleida i el mateix entrenador Gerard Albadalejo s’han esforçat per llançar en les últimes setmanes un missatge d’optimisme i esperança. Impecable discurs. És el que cal fer perquè un esportista que es preï mai ha de llançar la tovallola. Una altra cosa és que es transformi en un vull i no puc. I contra els equips de dalt, en general, el Lleida no ha pogut. El seu rival d’ahir, l’Elx, menja a part, com ho fa el Mallorca o el mateix filial del Vila-real. A l’Elx els seus tres davanters suplents serien titulars a qualsevol equip del grup.

Això no treu que el Lleida ha malgastat diverses oportunitats aprofitant l’entrepussada de fins ara els seus rivals Cornellà i Badalona, als quals ara s’han afegit Ebro i Ontinyent. Massa caramboles, fins i tot per creure en miracles. Avui el que es mereix totes les felicitacions és el Llista.

tracking