SEGRE
Javi López lluita una pilota davant d’un jugador de l’Olot.

Javi López lluita una pilota davant d’un jugador de l’Olot.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

Ho va dir Eneko Satrustegi a la sala de premsa. “Pot ser el cap de setmana més feliç.” I no es referia al fet que Lleida estarà immersa en plena festa major. Es referia al fet que potser, al tall de les vuit de la tarda, sobre la gespa de la Nova Creu Alta, l’Esportiu estigui celebrant el seu quart play-off en els seus set anys d’història. Cert que, a falta d’un partit per disputar-se, l’equip està, ara mateix, a tres punts del Cornellà, quart, a dos de l’Ebro, cinquè, i a un de l’Ontinyent, sisè.

Sí, sembla difícil, gairebé impossible, però pot donar-se la carambola perquè els altres aspirants no ho tindran fàcil. El Cornellà se la jugarà al camp de l’Atlètic Saguntí, un dels camps més hostils de la categoria per al visitant i que cremarà les últimes opcions –només li val guanyar i a més, esperar– per mantenir-se a Segona B.

L’Ebro viatja a Son Malferit a veure-se-les amb un Atlètic Balears que també necessita la victòria si vol quedar-se a la categoria i l’Ontinyent rep a El Collao l’Alcoià, el seu veí, que és veritat que no s’hi juga res, però que és el seu rival per antonomàsia. I en els clàssics, ja se sap, per tal de picar el contrari tot val.

Tot això és cert, com també ho és que al Lleida només li val guanyar. No li val cap altre resultat davant d’un Sabadell que, de la mà de Seligrat, s’ha convertit en el rei de l’empat de la Segona B.

Però pot fer-ho pensant a més que tant a Ontinyent com a Ebro i Cornellà els té l’average particular guanyat. Cosa gens menyspreable a aquestes altures del campionat.

I ara ve la pregunta del milió dirigida als aficionats. Amb tots aquests al·licients, t’ho perdràs? No val la pena un últim sacrifici i fer la penúltima “marea blava” a Sabadell? És aquí al costat, amb un bon horari i la possibilitat, mòbil en mà, en cas de viure una jornada d’allò més emocionant. L’Esportiu ja ha viscut aquesta sensació irrepetible, dos vegades amb Toni Seligrat i una amb Imanol Idiakez. Ara Gerard Albadalejo pot ser el tercer a aconseguir-ho. O almenys, intentar-ho.

tracking