SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ho he de confessar. Feia molt temps que no veia en una sala de premsa un emprenyament com el de Gerard Albadalejo, després de consumar-se la derrota davant de l’Hèrcules. La primera constatació és que té caràcter. Guanyador, afegeixo. I això sempre és bo. La segona és que, escoltant el seu monòleg, potser caldria donar-li la raó, almenys en una cosa: un equip que aspira a ser campió i a l’ascens, previ pas pel play-off, no pot anar regalant gols d’aquesta manera, com el que el va posar en safata de plata als alacantins, perquè s’emportessin els tres punts del Camp d’Esports.

Perquè, a més, és que plou sobre mullat. El Lleida pateix, i molt a més, a pilota parada des que va començar la temporada. Fins i tot, si m’apuren, des de l’anterior. Cada córner, cada falta lateral, fins i tot en fores de banda, suposa un plus de perillositat a favor de l’equip contrari.

Ahir el Lleida va perdre per una alarmant falta de concentració en una jugada d’estratègia, agreujada a més pel fet de produir-se a l’últim minut del primer temps. En l’afegit, gairebé. Un córner en contra, horrorosament defensat, va permetre una rematada franca d’un defensa rival afegit a l’atac que ningú va subjectar. I això no és tot. És que hi havia uns altres dos jugadors de l’Hèrcules que van quedar en posició franca de rematada. Imperdonable, la veritat, no tant per la derrota per si mateixa perquè, com assevera la lògica futbolística, amb cada jornada d’imbatibilitat en falta una menys per perdre-la, sinó pel fet d’haver caigut en un partit d’aquells en els quals s’espera que es marqui postura.

Els del Lleida es van deixar la pell al camp, van córrer com mai però no van aprofitar ni una sola jugada a pilota aturada. I no serà perquè no van servir córners i van treure faltes. L’Hèrcules en va tenir prou amb una de bona. I, a més, marcant el seu primer gol d’estratègia en tot el que va de temporada. Així que en això estem amb Albadalejo. Cal posar-se ferms i si s’ha de deixar els jugadors sense esbarjo o sense postres, doncs se’ls deixa. I tant.

tracking