SEGRE
Jose Carlos Monge

Jose Carlos MongeSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Els 37 punts amb què el Lleida va tancar la primera volta ja són història. Ara comença una altra Lliga. No només perquè queden davant 18 partits decisius, també perquè amb el mercat d’hivern obert, rara serà la plantilla que no pateixi variacions i alguns equips no s’assemblaran en res als de la primera volta.

També els punts tenen ara més valor, tant si serveixen per ser a dalt, com si són necessaris per evitar el descens. Ningú no regalarà res en aquesta segona volta.

El Lleida no ha començat bé aquesta “altra Lliga”. Ahir tenia l’oportunitat de recuperar el lideratge que va perdre la jornada anterior. Però va caure al camp del líder, el Vila-real B (3-1), amb el qual arranca la fase decisiva del torneig allunyat a quatre punts del primer lloc. Ningú no va dir que seria fàcil i, sens dubte, no ho serà.

L’equip de Gerard Albadalejo continua rebent massa gols, una cosa que ja es veu que és un llast a l’hora d’aspirar a ser primers de grup, la qual cosa dóna més opcions d’ascens.

El Lleida no ha esperat gaire per aprofitar el mercat d’hivern. Conscient de les seues carències defensives, ha incorporat el central ucraïnès Ivan Zotko, que arriba cedit per l’Elx. Pot ser que no sigui l’únic moviment. És més que probable que hi hagi baixes i el club tampoc no desaprofitarà l’ocasió de continuar reforçant-se. L’aposta d’aquest any és l’ascens i els dirigents del club entenen que no és el moment d’afluixar. Aquest ha de ser l’any, encara que la segona volta s’ha iniciat augmentant els dubtes amb què va tancar la primera.

El mercat d’hivern és curiós. És la segona oportunitat per als clubs de corregir el que van fer malament a l’estiu. Els que van malament volen millorar per no baixar i, ja que pocs són els que no fitxen ningú, cal entendre que ningú no creu que a l’estiu ho va fer bé del tot. Aquest mercat és també l’armari de les excuses. Els que no aconsegueixin el seu objectiu sempre podran dir que no ha estat per no haver intentat corregir el mal rumb.

tracking