SEGRE
Sergi Quintela salta davant de l’oposició d’un rival.

Sergi Quintela salta davant de l’oposició d’un rival.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

Actualment, a les principals lligues tant estatals com autonòmiques, els organismes federatius estableixen uns sistemes de competició en els quals la gran majoria dels equips participants, quan arriba el tram final de la temporada, els últims partits tenen vital transcendència en el compliment dels objectius.

I és que a falta de cinc jornades per tancar la fase regular, bona part dels equips d'aquesta Lliga encara lluiten per definir la seua posició final. S'ha aconseguit mantenir l'interès de la competició per a la gran majoria d'equips fins a les últimes jornades.

Estem doncs davant d'aquell moment en què els aficionats, depenent del major o menor grau d'optimisme, poden veure el vas mig ple o mig buit. En aquesta línia, interessants han estat les recents declaracions de l'entrenador del CB Saragossa, Porfirio Físac, al dirigir-se a l'afició aragonesa amb el missatge que no vagin tristos al pavelló, que gaudeixin del bàsquet i que no es preocupin en excés de si entren o no al play-off pel títol de l'ACB. El seu discurs se centra en la felicitat que ha de tenir l'afició.

Així mateix, aquest tècnic aconsella que no tinguin por del desenllaç, que el principal objectiu (la permanència) ja està aconseguit i que poden menjar cigrons cada dia. A partir d'ara, a ser feliços i disfrutar, perquè en cas d'entrar als play-offs, menjaran caviar.

Després de l'espectacular victòria d'ahir a la nit al Barris Nord davant de Castelló, ens hem assegurat a Lleida menjar un plat de cigrons cada dia i qui sap si fins i tot podrem degustar, al final de la Lliga regular, un plat de caviar. Sigui el que sigui, i passi el que passi d'aquí a final de temporada, no hem d'estar tristos, hem de disfrutar el moment perquè hi ha motius per ser feliços.

tracking