SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La situació és la que és: el primer lloc, inassolible i el segon i el tercer, impossibles. El quart, molt complicat però matemàticament accessible. Queden tres partits per jugar (tots certament difícils) i una bonificació de tres punts per la patilla, ja adjudicada per l’adéu de l’Ontinyent. I el Cornellà és a quatre punts. O sigui que el play-off continua estant igual de complicat que abans de jugar davant de l’innocent Peralada, però les sensacions són totalment diferents.

El Lleida va guanyar amb solvència, una cosa de la qual gairebé ja no es recordaven els aficionats que, fent bona aquella dita que el futbol és un cúmul de sentiments, de vegades enfrontats, va acomiadar els jugadors al crit de “Sí, es pot” quan després de perdre a Sabadell demanaven caps.

La victòria va arribar gairebé de refiló, quan ningú l’esperava. Els jugadors eren els mateixos, bé, gairebé els mateixos, perquè va debutar l’últim fitxatge, Álex Felip. I aquesta vegada semblaven diferents. Fins i tot el porter, el del planter Víctor Vidal, que s’estrenava en un semidesert Camp d’Esports, va mostrar maneres de veterà al blocar i moure la pilota cap al company més ben col·locat.

Per cert, Joan Carles Oliva continua donant lliçons de pragmatisme en cada roda de premsa i va angoixar el personal amb el seu “tranquils, que no hi ha risc d’impugnació amb Álex Felip”. Més que amb l’estrena de l’ex de l’Ontinyent, amb el tema de la baixa federativa del jugador per poder inscriure’l. Després de fer quinieles sobre el nom del “desafortunat”, tot apunta que serà Óscar Santiago, que ja no va estar ni convocat.

En qualsevol cas, i és de suposar que amb la moral recuperada després del triomf, cal guanyar el Conquense dissabte, que ocupa plaça de promoció de descens; el Barça B en l’últim partit a casa, i l’At. Balears a Son Malferit quan estigui celebrant ja el títol, que no l’ascens. La cinquena plaça, per si el Vila-real baixa a Segona, també és una altra opció, però els castellonencs no sembla que estiguin per la feina.

tracking