SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Fa ja uns quants anys, durant la pretemporada, comentant amb un amic –era l’entrenador per a més senyals– les impressions sobre l’equip que s’estava confeccionant de cara a la Lliga, em va dir una frase que solc recordar cada estiu i que no dubto a atribuir-me: “A l’agost, totes les plantilles tenen bona pinta.” I és tan cert com que els resultats de pretemporada només serveixen a l’entrenador. Si es perden partits, l’equip està en construcció i no se li ha de donar cap importància. I si es guanyen, és senyal que tot va segons el que s’esperava.

Però es guanyi o es perdi a l’estiu, el que compta és quan ja hi ha punts en joc. Per això, personalment, dono un valor molt relatiu als partits de “la ruta de l’entrepà”. Per al Lleida i la resta d’equips del grup, l’hora de la veritat era ahir. I el nou Lleida de Molo no va fallar. Va aconseguir una gran victòria al camp del València Mestalla i ja té tres punts. No hi ha millor manera que un equip progressi que guanyant partits. L’agost és a punt d’acabar-se i la plantilla del Lleida sembla que té bona pinta.

La Lliga és llarga i hi haurà més victòries, però també arribaran empats i derrotes. Serà important mantenir sempre la calma. I serà molt important que, en el cas que hi hagi problemes, el club hagi après a afrontar-los amb assossec. Els focs s’apaguen amb aigua, no amb gasolina.

Però ara és moment per a la il·lusió. El club, l’equip i Molo s’ho mereixen.

tracking