SEGRE
Gustavo Aranzana ha aconseguit revertir la situació de l’equip.

Gustavo Aranzana ha aconseguit revertir la situació de l’equip.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

Una vegada transcorregut l’equador de la primera temporada de convivència esportiva i professional entre Força Lleida i CB Pardinyes, és necessària una primera anàlisi comparativa quant a la participació de tots dos a les respectives lligues. Ja avançàvem a començaments de temporada la necessitat d’una correcta planificació a la nostra ciutat, ja que és obvi que no disposa de prou infraestructures per sostenir amb expectatives d’èxit tots dos projectes.

El Força Lleida anunciava abans de començar, conscients que se li va acabant el crèdit, la confecció d’una plantilla amb la idea obligada de classificar-se per al play-off. Per la seua part, el Pardinyes, després d’un estiu amb molts dubtes, afrontava la seua primera participació a la LEB Plata sense cap altre objectiu que la salvació. Quan afrontem el tram final de competició, la situació reflecteix que mentre que el Força Lleida està patint i ha necessitat rellevar l’entrenador per redreçar el rumb, el Pardinyes jugarà la fase per la permanència, encara que amb optimisme per aconseguir el seu objectiu i, fins i tot, superar-lo després d’una bona segona volta.

Recentment el Força Lleida i la Paeria van rubricar el conveni fins a la temporada 2023, a raó de 180.000 euros anuals. A aquesta quantitat s’ha d’afegir els prop de 90.000 euros que percep de la Diputació. Sincerament es tracta d’una quantitat prou important que mereix ser rendibilitzada amb una reflexió sobre cap a on ha d’anar el bàsquet de la nostra ciutat, amb l’objectiu d’il·lusionar sota un projecte comú tots els aficionats.

I és que ens ho mereixem, perquè Lleida en el seu dia va demostrar, i ho continua demostrant amb escreix a dia d’avui, que ens agrada el bàsquet.

tracking