SEGRE
David Cuéllar defensa el veterà Carles Bivià.

David Cuéllar defensa el veterà Carles Bivià.POL PUERTAS

Creat:

Actualitzat:

És del tot reconegut a tot arreu que la persona, ja sigui física o jurídica, tendeix a assolir el punt d’equilibri necessari per fer del seu projecte una opció vàlida i sostenible en el temps. Equilibri, segons la RAE –Reial Acadèmia Espanyola de la Llengua–, és: “Estado de un cuerpo cuando fuerzas encontradas que obran en él se compensan destruyéndose mutuamente.”Podem parlar, per tant, de molts tipus d’equilibri –químic, ecològic, tèrmic, econòmic, de poder, poblacional...–. En economia, si el producte pot ser venut en quantitats més grans de les que ens aporta el punt d’equilibri –o “punt crític”–, tindrem una empresa que percebrà beneficis.

Al contrari, ens dirigirem directament a pèrdues. Aquest exemple senzill ens serveix per projectar-lo al Força Lleida, tant des del punt de vista societari com pel que fa als aspectes esportiu i competitiu.Albert Aliaga a la presidència i Gerard Encuentra a la banqueta cerquen amb ansietat aquest punt d’equilibri que doni estabilitat i solidesa al projecte. Un ho fa des de les oficines i l’altre té la responsabilitat a la pista.El començament de Lliga que ha protagonitzat l’equip ha superat expectatives i ara, amb l’esperada incorporació del center Shaquille i el base Juani Marcos, tot fa pensar que es podrà conquerir aquest equilibri entre el joc interior-exterior i les tan necessàries rotacions.

La derrota d’ahir davant de l’Almansa i el desequilibri en el tirs exterior i els llançaments lliures són un bon exemple. Feia anys que no teníem una plantilla tan llarga, talentosa i compensada. Ara no es pot defallir.

El 2022 pot esdevenir un gran any per al bàsquet lleidatà i aquest equip apunta que amb ell pot tornar la il·lusió.

tracking