SEGRE
Cuéllar intenta una safata envoltat de rivals donostiarres.

Cuéllar intenta una safata envoltat de rivals donostiarres.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

Un superat el primer terç de la competició, ara ja es poden extraure les primeres conclusions vers el que ens poden deparar la resta de jornades. Tenint en compte que venim d’on venim –un descens salvat als despatxos–, el primer objectiu del club era mantenir la categoria i donar estabilitat al projecte, i si a més es pot oferir espectacle al pavelló, millor per a l’afició.Com si fos un director d’orquestra en plena funció, Gerard Encuentra ha trobat la tecla, fent jugar un equip amb solidesa, intensitat i equilibri lluitant tots els partits, evitant enfonsaments i donant la cara davant de tots els rivals sense abaixar els braços en cap moment. A falta de la integració definitiva del pivot Shaquille Cleare i el base Juani Marcos, tot fa pensar que s’haurà de variar l’objectiu i enfocar-lo cap als play-offs.

Ahir a Sant Sebastià, en un pavelló d’Eurolliga i davant un descendit de l’ACB com és el Gipuzkoa, es va donar una lliçó de bàsquet control, confiança i superació. En altres temporades ens en hauríem anat avall en els darrers tres minuts. Ara tot és diferent amb la batuta de Schreiner i la música celestial de la resta de l’equip.

Gran victòria. Ens esperen fortes emocions.Divendres rebem l’Osca al Barris Nord. Pot ser el millor nadal en molt de temps.

Ara és el moment de reforçar conceptes defensius. Defense, defense!!

tracking