SEGRE
Kavas i González pressionen un rival.

Kavas i González pressionen un rival.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

Malgrat que ahir va arribar la quarta derrota de la temporada, i a més en els últims segons, no podem obviar el que està fent aquest equip en el que portem de Lliga. Si ens preguntem sobre la gran temporada que està fent el Força Lleida, potser hauríem de destacar que ha aconseguit fer un equip, no un grup d’individualitats. La importància d’aquest èxit pot ser que recaigui en el fet que s’han fitxat jugadors que entre ells es complementen.

Es necessiten els uns als altres per poder brillar de manera individual. I això recau en el bon joc col·lectiu i, en definitiva, en la bona dinàmica de l’equip. Aquestes bones sensacions i la confiança amb què es troba el Força Lleida també són gràcies al gran treball que està fent tot el cos tècnic.

Saben treure la millor versió de cadascun dels jugadors. Tots ells saben quina és la seua funció i què poden aportar al grup. En totes, però encara més en aquestes categories, és important tenir jugadors implicats i que tinguin ganes d’aportar, millorar i que no oblidin que el bàsquet és un esport d’equip, i que sense els companys no es poden aconseguir els objectius.

Amb el treball en equip és més fàcil lluitar un partit fins al final, ja que tothom posa el gra de sorra necessari per obtenir la victòria. O almenys, com va ser el cas d’ahir a Alacant, d’acariciar-la fins a l’últim sospir. No s’ha d’oblidar que aquest és un equip en progressió i en construcció, amb el gran avantatge que la plantilla és, a més, bastant jove.

Seria molt valuós que es pogués deixar treballar aquest cos tècnic i que es pogués donar continuïtat a aquest projecte. I a aquest equip que és el Força Lleida.

Kavas i González pressionen un rival.

Kavas i González pressionen un rival.ÁREA 11

tracking