SEGRE
Schreiner va anotar un triple que va acabar de sentenciar el partit.

Schreiner va anotar un triple que va acabar de sentenciar el partit.JORDI ECHEVARRIA

Creat:

Actualitzat:

Sospito que l’eliminatòria d’ascens a la Lliga ACB que ahir van començar a jugar Força Lleida i Càceres tindrà molta més transcendència a mitjà i llarg termini que la simple classificació per jugar la Final Four que decidirà quin equip acompanya el Granada la pròxima temporada a la màxima categoria. Aquesta eliminatòria al millor de cinc partits també ha de servir per definir on som i cap a on es vol caminar. De la resposta que donin els aficionats es podrà deduir si les comarques lleidatanes tornen a il·lusionar-se pel seu equip de bàsquet o si, simplement, es vol anar jugant en una lliga interessant com la LEB Or però amb molt poca repercussió mediàtica.

El president del Força Lleida, Albert Aliaga, ja ha avançat durant la setmana que en aquest play-off “l’entitat es juga el futur”. L’objectiu ha de ser superar el Càceres i continuar somiant amb l’ascens. Però a ningú no se li escapa que de la resposta que donin els aficionats dependran els objectius que es fixi una entitat que ja ha comprovat que no es pot viure per sobre de les seues possibilitats.Del que no es pot dubtar és que la fase regular que ha fet l’equip de Gerard Encuentra ha estat extraordinària, excel·lent, sorprenent.

i els qualificatius que se li vulguin posar. El Força Lleida ha estat el campió de l’altra lliga, la que jugaven els 16 equips deixant al marge els totpoderosos Granada i Estudiantes. El balanç de 22 victòries i 12 derrotes és espectacular.

Però és que a més el Força Lleida acaba com a màxim anotador de la categoria amb 2.757 punts, xifra que en representa més de 81 per partit, i amb el segon jugador més valorat, Michael Carrera, només superat pel mite Marc Gasol. El veneçolà es mereix, sens dubte, una altra contracrònica.

Schreiner va anotar un triple que va acabar de sentenciar el partit.

Schreiner va anotar un triple que va acabar de sentenciar el partit.JORDI ECHEVARRIA

tracking