SEGRE
Santana intenta assistir per evitar un tap de Nwogbo.

Santana intenta assistir per evitar un tap de Nwogbo.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

Després del sorprenent i brillant rendiment de l’ICG Força Lleida a l’anterior campanya, tot indica que l’equip lleidatà sembla més que disposat en aquesta temporada que acaba d’arrancar a lluitar per fer-se amb els millors. Sens dubte, es tracta d’un repte gens fàcil, ja que promet ser una de les edicions més competides i exigents dels últims anys. Alguns són els equips que s’han reforçat aquest any confeccionant potents plantilles amb l’objectiu de fer un pas endavant.

Sembla, doncs, que ens trobem davant d’una edició en la qual hi haurà més candidats potser que l’any passat que es postularan per aconseguir les dos places que donen dret a l’ascens a la Lliga ACB. Després d’una pretemporada gairebé perfecta, l’ICG Força Lleida ha iniciat la competició de lliga amb sengles victòries davant de Movistar Estudiantes i Leyma Corunya, dos dels equips que s’han reforçat seriosament aquest estiu per assolir la màxima categoria.En el Força Lleida, la fuga d’alguns dels seus jugadors importants al rebre ofertes més suculentes, ha obligat l’entrenador Gerard Encuentra a reestructurar l’equip. Després de la disputa de les dos primeres jornades sembla que una vegada més ha sabut gestionar de manera excel·lent l’equip perquè rendeixi a un gran nivell des de la primera jornada de Lliga.

I és que el jove tècnic lleidatà està aconseguint una temporada més crear un equip amb caràcter i altament competitiu a base de fer creure millors tots i cadascun dels seus jugadors.És d’aquella mena d’entrenadors que amb l’ímpetu i el temperament que mostra dirigint l’equip transmet grans dosis d’energia, no només als seus jugadors sinó també a tota l’afició. Gran Gerard.

Santana intenta assistir per evitar un tap de Nwogbo.

Santana intenta assistir per evitar un tap de Nwogbo.ÁREA 11

tracking