SEGRE
Brito intenta anar-se’n del marcatge de Harris II.

Brito intenta anar-se’n del marcatge de Harris II.JAVI ENJUANES

Creat:

Actualitzat:

Com cada inici de temporada la lluita per aconseguir la pole i arrancar el motor al capdavant de la graella de sortida porta que tots els equips intenten col·locar-se en aquests primers llocs que marcaran el futur de la Lliga. Inicialment els 18 equips tenen el somni de ser a les places que duen a la lluita per l’ascens a l’ACB. L’ICG Força Lleida, amb una sortida fulgurant, arriba al primer revolt contra un històric, l’Estudiantes, i clar rival per ascendir.

Primer partit i aclaparadora victòria, més 30. Arribem al següent revolt contra el Corunya i més 8, ens visita el Melilla i repetim el més 8.. Però apareix la primera xicana i a Valladolid vam sortir estrepitosament de la pista amb un menys 40.La sortida ha provocat una ràpida entrada a boxs, a més de buscar un reemplaçament a CJ Gettys, després d’anunciar la seua desvinculació de l’equip.

El pit stop ha estat veloç i aviat s’incorpora Devin Thomas, un rodamon que any rere any ha anat buscant el seu lloc, esperem que el trobi a Lleida.Ahir contra l’Almansa l’equip va tornar a recuperar les sensacions gràcies a un esplèndid Michael Carrera, que va portar l’equip a la quarta victòria. Tanmateix, es tracta d’una cursa de fons, en la qual el Força Lleida necessita estabilitzar una plantilla molt renovada, amb importants incorporacions. La LEB Or és una Lliga en la qual tots els equips poden trobar la seua xicana en qualsevol moment.

El que més adaptat estigui, es mantindrà a la pista.No som al circuit de Laguna Seca, però sí que tenim encara al davant 29 obstacles a superar, esperem ser capaços de traçar els revolts, reduint la velocitat quan sigui necessari, però sense relaxar-nos, pensant travessar la meta en les primeres posicions.

Brito intenta anar-se’n del marcatge de Harris II.

Brito intenta anar-se’n del marcatge de Harris II.JAVI ENJUANES

tracking