SEGRE
Gerard Encuentra conversa amb un dels col·legiats.

Gerard Encuentra conversa amb un dels col·legiats.JAVI ENJUANES

Creat:

Actualitzat:

Després de l’aturada que ha patit la Lliga a conseqüència de les finestres FIBA, aquest cap de setmana es va reiniciar la competició amb la sempre temuda incertesa de l’estat de forma dels equips després de diversos dies sense competir. Alguns aprofiten aquests períodes per reforçar les seues plantilles. Aquest ha estat el cas del Morabanc Andorra i el San Pablo Burgos, que han incorporat dos ex del Força Lleida, Josep Pérez i Luka Rupnik, respectivament.

D’altres se centren a recuperar físicament jugadors tocats o lesionats i per treballar sobre variants tàctiques que els proporcionin més riquesa i més recursos tant en atac com en defensa. En aquest inici de temporada, l’ICG Força Lleida està oferint un joc de moltes possessions basat en el jugar arribant, sense especulacions, i amb una infinitat de variants tàctiques ofensives. Aquest estil de joc necessita un tipus de jugadors que puguin i sàpiguen executar-ho sense errors.

És necessari que l’entrenador els generi el màxim nombre d’automatismes i que siguin capaços de prendre decisions correctes sense processar, és a dir, que prenguin les decisions que exigeix el seu joc de forma correcta i tan ràpid com sigui possible. El jugador que no necessita pensar durant el transcurs de les accions ja que té automatitzades les respostes davant de les diverses situacions que ofereix tant l’atac com la defensa, es converteix en millor jugador. Ahir, l’ICG Força Lleida va aconseguir la sisena victòria de la temporada, amb què firma un excel·lent inici de curs.

En aquests moments, encertar en el fitxatge del center i anar automatitzant conductes serà clau per determinar quin pot ser l’objectiu de l’equip aquesta campanya. El que bé comença, bé acaba.

Gerard Encuentra conversa amb un dels col·legiats.

Gerard Encuentra conversa amb un dels col·legiats.JAVI ENJUANES

tracking