SEGRE
González va ser dels pocs que es van salvar del mal partit d’ahir.

González va ser dels pocs que es van salvar del mal partit d’ahir.JAVI ENJUANES

Creat:

Actualitzat:

Després de l’últim desplaçament a Sant Sebastià, en què el Força Lleida va perdre 68-59 contra el Gipuzkoa, Gerard Encuentra, una vegada finalitzat l’enfrontament, declarava que havien estat els petits detalls els que havien marcat les diferències. I és que en aquesta LEB Or són molts els partits que es decideixen per escassos marges de punts. És una competició tan igualada que sovint fins i tot els detalls més fàcils i més senzills d’executar acaben decidint un partit.

Els lleidatans van estar lluny de la seua mitjana d’anotació (80 punts). De fet, com a visitants han guanyat tots els seus partits quan han assolit aquests dígits, encara que també es pot puntualitzar que a excepció del partit jugat a Corunya, han perdut fora del Barris Nord sempre que han encaixat 79 o més punts. Jugant com a locals, quan s’han superat els 83, el Força Lleida ha aconseguit la victòria i tan sols a l’encaixar 91 punts a casa contra el Corunya i ahir dimecres a la nit 88 davant del TAU Castelló han perdut els dos partits jugats com locals.Els entrenadors, una vegada finalitzats els respectius encontres, i quan analitzem tant els aspectes positius com els negatius que s’han desenvolupat en el transcurs dels quaranta minuts, ens adonem que els petits detalls sempre són decisius en el desenllaç d’un partit.Bé és cert que el bàsquet és un joc d’encerts i errors, però minimitzar les errades sens dubte comporta una competitivitat més gran de l’equip.

En l’enfrontament d’ahir, el Força Lleida va errar trets fàcils a prop del cèrcol i va tenir un mal percentatge des de la línia de tres punts que, tot unit, va acabar decidint el matx. Una vegada més, la diferència va ser qüestió de detalls.

González va ser dels pocs que es van salvar del mal partit d’ahir.

González va ser dels pocs que es van salvar del mal partit d’ahir.JAVI ENJUANES

tracking