SEGRE
Gerard Encuentra, donant instruccions a Jaume Lobo.

Gerard Encuentra, donant instruccions a Jaume Lobo.JAVI ENJUANES

Creat:

Actualitzat:

Desavantatge de 2-0. Es confirmen els pitjors presagis. L’equip torna a casa amb un desavantatge considerable a l’haver caigut per segona vegada en aquesta eliminatòria de play-off davant un Valladolid que va sortir més concentrat des de l’inici i malgrat una bona segona part, vam caure a la pròrroga.

Arribats a aquest punt, ens preguntem; davant d’una sèrie al millor de cinc partits, quant influeix de veritat el factor pista? Si mirem les estadístiques, tot indica un avantatge molt favorable a l’equip que ha quedat en millor lloc en la classificació i que, per tant, juga més enfrontaments a casa. Tanmateix, aquesta estadística es redueix quan parlem de l’eliminatòria del cinquè contra el sisè, ja que correspon a aquests equips que van aconseguir resultats molt semblants durant la Lliga regular.Si ens centrem en l’ICG Força Lleida, el factor pista cobra rellevància, ja que el coliseu lleidatà ha acompanyat l’equip en victòries molt determinants contra equips de la part alta de la taula. No obstant, es pot tractar d’una arma de doble tall, ja que en aquesta eliminatòria només juguem a casa dos dels cinc partits i el Poliesportiu Pisuerga, com s’ha demostrat, és també un fortí per a l’equip de Valladolid.Malgrat la dificultat de guanyar tres encontres consecutius, sembla que aquesta temporada els números volen trencar-se, ja que dos equips visitants van guanyar divendres els seus respectius enfrontaments.

En aquest moment toca esperar i confiar en els jugadors, encara queden tres partits que poden portar-nos per segon any consecutiu a la Final a Quatre. Encara que les estadístiques, de les quals ja hem parlat, ens bufin en contra, estic convençut que l’equip lluitarà per aquesta plaça.

Gerard Encuentra, donant instruccions a Jaume Lobo.

Gerard Encuentra, donant instruccions a Jaume Lobo.JAVI ENJUANES

tracking