SEGRE

TRIBUNA

La fiesta de Blas

Portaveu del Grup Municipal Popular a la Paeria

La fiesta de Blas

La fiesta de BlasSEGRE

Creat:

Actualitzat:

M’han explicat que l’ajuntament de Lleida està preparant una festa amb els nostres diners, gràcies a les pujades d’impostos indiscriminades per a tots els ilerdencs. Gràcies a les decisions arbitràries dels qui ens governen i han governat des de l’ajuntament, a Lleida, paguem l’aigua un 27% més cara que la resta d’espanyols, o paguem més IBI que la resta o paguem per aparcar a l’aparcament de l’hospital Arnau de Vilanova per accedir al dret públic a la Salut o paguem més per la zona blava i, així, una llarga llista.

Per descomptat, a Lleida, ja saben, tanquin l’aixeta i apaguin el llum. L’aixeta perquè els polítics d’esquerres es van encarregar fa un any d’apujar-nos el preu de l’aigua i el clavegueram. Diuen, ells, els que ens volen pobres i submisos, que ho fan per nosaltres, per sentit de ciutat i per responsabilitat. I jo em pregunto: potser algun de nosaltres els hem demanat que ens apugin l’aigua? Alguna cosa em diu que les seues mentides no tenen final. I no s’oblidin d’apagar el llum perquè, novament, l’esquerra que vesteix de marca ens castiga a tothom amb una escandalosa pujada del preu de la llum.

Em dirigeixo a tu, autònom, emprenedor, empresari, comerciant, restaurador, hoteler, als qui regenteu perruqueries, als veïns i veïnes dels barris i als de l’Horta, als joves que vetlleu pel vostre futur i a la gent gran preocupada per la seua pensió... No podem continuar permetent que aquesta esquerra que ens governa presumeixi i s’ompli la boca amb falses promeses quan diu defensar els vostres drets, per després, amb postureig, imposar-vos pujades d’impostos i la creació de nous, convertint-nos en una ciutat cara i amb menys serveis socials que altres del nostre voltant.

Diuen que amb el temps hi ha coses que s’obliden. Esperem que oblidem les seues espifiades que ens arruïnen a impostos a canvi de menys drets socials, d’omplir-nos la ciutat d’okupes, de tenir una ciutat bruta, deixada, decadent i abandonada i que, amb les seues decisions, s’escapin les empreses locals a altres municipis on són més ben rebudes, sense deixar de tenir en compte també la “fuga de cervells” perquè veuen que si continuen aquí, els espera un futur pèssim.

A tota l’esquerra li faig una petició: es comprometen a no apujar ni un sol impost per a l’any 2022? Segurament sí, perquè de fer promeses en saben molt. Una altra cosa és que les compleixin, i en aquest punt ja sabem el trist final. Es comprometen a abaixar l’IBI, el preu de l’aigua, les escombraries, o la zona blava? Si ells no s’hi comprometen, jo sí que ho faig, ho assumeixo.

El 2023, elegirem entre continuar pagant més impostos a canvi de menys drets i serveis o votar per una agenda reformista que garanteixi més seguretat, més serveis, més neteja, més drets, més oportunitats, la gratuïtat o rebaixa per aparcar a l’hospital, menys IBI, menys zona blava, pagar menys per la taxa d’escombraries, entre d’altres. És a dir, elegirem una Lleida submisa o una Lleida lliure i amb oportunitats. Elegirem un model amb tota l’esquerra unida o que nosaltres siguem la teua veu, la veu de la #Lleidaimplicada.

La fiesta de Blas

La fiesta de BlasSEGRE

tracking