SEGRE

PARTITS

El PSC reivindica el diàleg i reitera el seu "no és no" per l’immobilisme de Rajoy

Després de l’ofrena floral amb motiu del 76 aniversari de l’afusellament del llavors president de la Generalitat, Lluís Companys

El PSC reivindica el diàleg i reitera el seu

El PSC reivindica el diàleg i reitera el seu "no és no" per l’immobilisme de Rajoy

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora general del PSC, Assumpta Escarp, ha reivindicat avui "el diàleg, la negociació i el pacte" i ha reiterat el "no és no" dels socialistes catalans a la investidura del candidat popular, Mariano Rajoy, per haver judicialitzat el debat sobiranista.

La política socialista ha fet aquestes declaracions als periodistes després de participar en l’ofrena floral amb motiu del 76 aniversari de l’afusellament del llavors president de la Generalitat, Lluís Companys, en el Fossar de la Pedrera, al cementiri barceloní de Montjuïc.

"Ni la via unilateral ni la via de la justícia, la política i el diàleg no és el que ha de precedir l’actuació de tots els governs", ha apuntat.

En l’ofrena també han participat els dos candidats a liderar el PSC, Miquel Iceta i Núria Parlon, que avui es baten en primàries, així com l’expresident de la Generalitat i actual senador José Montilla.

tracking