SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un home mata a punyalades la seua dona a Sevilla

El lloc on va tenir lloc el crim masclista.

El lloc on va tenir lloc el crim masclista.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 41 anys va ser detingut ahir diumenge per la Guàrdia Civil per matar a punyalades la seua parella, una dona de 26 i amb la qual tenia dos fills, a Olivares (Sevilla). La mort de la dona, S.M.G.E. i de nacionalitat dominicana, eleva a quatre el nombre oficial de casos mortals de violència masclista a Andalusia aquest any.

Cap a les 12.50 hores, el 112 va rebre diversos avisos telefònics de veïns que alertaven d’una agressió amb arma blanca d’un home a una dona.Fins al lloc del succés, un habitatge del carrer Primero de Mayo d’Olivares on la dona treballava cuidant una persona gran, es va desplaçar la Guàrdia Civil i Policia Local, així com serveis sanitaris.

Un agent retirat de la Guàrdia Civil havia alertat de l’ocorregut aquest cos de seguretat, que hi va enviar tres patrulles i finalment va detenir el presumpte homicida en un habitatge de la veïna localitat de Salteras.Els serveis sanitaris van intentar reanimar la dona al domicili d’Olivares, encara que únicament van poder confirmar-ne la mort.

L’institut armat ha confirmat que es tracta d’un cas de violència masclista i que la dona va ser agredida mortalment amb un ganivet per la seua parella.

tracking