SEGRE

SUCCESSOS IMMIGRACIÓ

Assalt a la tanca de Ceuta de més de 230 subsaharians

Una trentena ingressen a l’hospital per ferides de diversa consideració || Després del salt es van ocultar per la ciutat

Després de la detenció van ser traslladats a un Centre d’Estada Temporal d’Immigrants (CETI).

Després de la detenció van ser traslladats a un Centre d’Estada Temporal d’Immigrants (CETI).

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys 232 immigrants subsaharians, segons la delegació del Govern estatal a Ceuta, van aconseguir entrar ahir a la ciutat en un assalt massiu a la tanca fronterera en què es van registrar 35 ferits de diversa consideració.

L’assalt es va produir als voltants de la finca de Berrocal i agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional es van desplaçar a la zona per intentar contenir les desenes d’immigrants que intentaven saltar la tanca.

Els immigrants van saltar cap a les 7.00 hores en un lloc pròxim a la frontera sud d’El Tarajal i tot seguit molts d’ells van iniciar una cursa per la muntanya per no ser detinguts pels efectius policials.

Més de mig centenar van sortir fugint pels carrers del barri d’El Príncipe i van ser interceptats en diferents llocs de la ciutat, alguns d’ells després de romandre ocults en una zona amb arbres pròxima a l’Hospital Universitari.

Per la seua part, la Creu Roja va haver de desplegar un operatiu especial que va traslladar a l’hospital trenta-cinc immigrants, alguns dels quals amb ferides de consideració com a conseqüència dels cops que es van produir al saltar la doble tanca, situada a sis metres d’altura.

tracking