SEGRE

SUCCESSOS

Detingut un home per donar una pallissa a la seua companya sentimental al portal de casa seua

Els fets van ser gravats per un circuit tancat de televisió

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut un home com a presumpte autor d’una brutal pallissa a la seua companya sentimental ocorreguda el passat dia 20 al portal del seu domicili de la localitat de San Juan d’Alacant, ha informat l’Institut Armat en un comunicat.

Els fets van ser gravats per un circuit tancat de televisió que s’havia instal·lat recentment en la comunitat de veïns, arran de diversos robatoris en domicilis que havien patit.

Les imatges mostren com la víctima, una dona de nacionalitat hongaresa i 38 anys d’edat, arriba al portal de l’immoble on resideix. En aquell moment, apareix la seua parella, un home de nacionalitat ucraïnesa de 22 anys d’edat, que va haver de veure-la arribar des del domicili, i la rep amb una sèrie de cops que la fan caure. L’agressor, mentre que la víctima estava atordida a terra, surt al carrer a comprovar que no hi ha testimonis que puguin veure el que succeeix al portal i torna per continuar amb les agressions, detalla la Guàrdia Civil.

Durant cinc minuts, l’ara detingut continua rabejant-se amb la dona, fins que, finalment, l’arrossega agafant-la del cabell per l’escala i la introdueix a l’ascensor.

El vídeo, que ha estat facilitat per l’empresa de seguretat als agents de la Guàrdia Civil, ha servit per actuar d’ofici i detenir el presumpte autor de la brutal pallissa.

La víctima, "no havia interposat denúncia per por de patir més agressions, encara que, arran d’aquesta actuació ha decidit denunciar-ho", agreguen des de la Guàrdia Civil.

Després de la investigació, els agents han posat el presumpte agressor a disposició del Jutjat número 2 de Violència de Gènere d’Alacant.

Detingut un home per donar una pallissa a la seua companya sentimental al portal de casa seua

Detingut un home per donar una pallissa a la seua companya sentimental al portal de casa seua

tracking